Gecombineerd met vooruitstrevend ondernemerschap wil Rashiv Onroerendgoed MIJ N.V. voor de klanten, relaties, medewerkers, aannemers en aandeelhouders, ook op langere termijn, continuïteit bieden en waarborgen.

Over ons

Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. is vanaf 1998 actief in projectontwikkeling en woningbouwsector in Suriname. 

Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde en grote vastgoed bedrijven in Suriname, gespecialiseerd in:

  1. Project ontwikkeling
  2. Woningbouw
  3. Ontwerpen, bestektekeningen en begroten
  4. Bemiddeling

Door onze breed inzetbaarheid en ervaringen, kunnen wij de resultaten van onze dienstverlening monitoren en controleren om resultaatgericht duurzaam woongenot te bieden.

Verder hebben wij een geïntegreerde teambenadering van ontwikkeling waardoor wij in staat zijn om woningen te bouwen waarin u zich thuis voelt. Hierdoor kunnen wij ons profileren als een betrouwbare partner waarbij de klant centraal staat.

Wij streven ernaar om de verwachtingen van de klanten zoveel als mogelijk te realiseren.

Projectontwikkeling

Als referentie kan het project Villapark Kwatta gebruikt worden. Dit is een project volledig ontworpen en ontwikkeld door Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. In de afgelopen jaren is dit project uitgegroeid tot één van de bekendste en best verkochte verkavelingsprojecten van Suriname, welke reeds voor 100% is uitverkocht. 

Andere succesvol ontwikkelde en uitverkochte projecten van Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. zijn: Ressort Dahlia te Kwatta, Ressort Magnolia te Leiding 10, Project Draibatra en Ressort Camelia te 5e Rijweg.

Projecten die momenteel in ontwikkeling zijn:

  • Ressort Jasmijn te Highway
  • Project Orchidee te Braamshoop
  • Project Hanna’s Lust

Woningbouw

Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. biedt sleutelklare woningen aan. U heeft dus de keuze uit Standaard Bouwmodellen, Luxe Bouwmodellen, Hoogbouw modellen en Platdak modellen van top-kwaliteit tegen betaalbare prijzen. 

Beschikt u over een perceel, heeft u bouwplannen met eigen ontwerp en wilt u de beste kwaliteit, zekerheid en soepele financieringsmogelijkheden? Dan is rashiv Onroerendgoed Mij N.V. uw ideale partner.

Ontwerpen

Wij adviseren en ontwerpen uw droomhuis op basis van uw wensen en budget.

Heeft u een perceel of woning en wilt u deze verkopen?

Bemiddeling

Bij ons bent u terecht voor deskundig advies en bemiddeling als het gaat om koop en verkoop van onroerend goederen.

Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. uw ideale partner. Voor meer informatie, kunt u gerust mailen naar info@rashivonroerendgoed.nl of u kunt ons contacten via het contact formulier.