fbpx

Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. kan uw bouwplannen realiseren en biedt de beste kwaliteit, zekerheid en soepele financieringsmogelijkheden. 

Bij Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. heeft u keuze uit Standaard Bouwmodellen, Luxe Bouwmodellen en Hoogbouw modellen van top-kwaliteit tegen betaalbare prijzen. 

Heeft u een eigen ontwerp? Bij ons kunt u ook langs komen met uw eigen ontwerp. 

Over ons

Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. is vanaf 1998 actief in projectontwikkeling en woningbouwsector in Suriname. 

Projectontwikkeling

Als referentie kan het project Villapark Kwatta gebruikt worden. Dit is een project volledig ontworpen en ontwikkeld door Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. In de afgelopen jaren is dit project uitgegroeid tot één van de bekendste en best verkochte verkavelingsprojecten van Suriname, welke reeds voor 100% is uitverkocht. 

Andere sucesvol ontwikkelde en uitverkochte projecten van Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. zijn: Ressort Dahlia te Kwatta, Ressort Magnolia te Leiding 10, Project Draibatra en Ressort Camelia te 5e Rijweg.

De overige projecten die verder ook in de planning zijn voor de komende periode, zijn: Ressort Jasmijn te Highway, Braamshoop en een project te Hanna’s Lust. 

Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest gerenomeerde en grote bouwbedrijven met de specialisatie naar woningbouw in Suriname.

Ook bent u bij ons terecht voor keukenkasten van MDF materiaal

Rashiv Onroerendgoed Mij N.V. uw ideale partner. Voor meer informatie, kunt u gerust mailen naar info@rashivonroerendgoed.nl of u kunt ons contacten via het contact formulier. 

Close Menu
DutchEnglish
Opzoek naar een Koopwoning in Suriname?
Lees meer